Malmö (Gamla) IP (Konstgräs)
13 februari 2010
16:00

Referat: Limhamns FF - AIF Barrikaden

Vi började matchen med följande lag: Raffa - Micke N, Kai Wenzel (ny), Martin, Claes - Kwame, Kristoffer, Sosa, Paul Mårtensson (ny) - Johan L, Mick. I paus gjorde vi en del byten och laget formerades då så här: Raffa - Mikael Jönsson (ny), Kai, Martin, Alex - Marck Madsen (kom sent i fjol, debut i A-laget), Kristoffer, Micke N, Henrik H - Johan L, Sosa. Marck blev senare utbytt mot Kwame och mot slutet av matchen drog vi ner även Sosa på mittfältet.

Vi började riktigt bra med mycket boll och bra passningsspel. Limhamn kom efter c:a en kvart in i matchen men skapade inte mycket mot vårt säkra försvar. Det var vi som hade chanserna och vi brände 3 rejäla chanser innan Johan L på pass från Mick (??) slog in bollen från nära håll. Då hade Limhamn dock redan gjort 1-0 på ett slumpmål och på sin första målchans. Mot slutet av halvleken hade de sen ett ribbskott.

I andra halvlek tappade vi alltmer av vårt spel och förlorade också mittfältet. Limhamn hade mest boll (det hade de nog hela matchen faktiskt) men även nu hade vi de bästa chanserna innan de mot slutet hade ett rungande skott i stolpens insida från långt håll efter försvarsslarv från vår sida.

Totalt sett ett rättvist resultat mot ett lag vars kapacitet var lite svårbedömd. Till sist Kai var jättebra - honom kommer vi nog att få mycket nytta av